Over ons

Wij zijn Sandy & Nikki en al ruim 35 jaar ‘Twinnies’. Een eeneiige tweeling welteverstaan.

Geboren en getogen in Vlijmen en daar wonen we nu nog. Als een ‘echte’ tweeling zijn we nooit heel erg ver van elkaar en kennen we elkaar door en door. Beiden zijn we getrouwd en hebben we twee kleine kinderen. Onze droom is altijd al geweest om samen iets op te starten. Beiden vinden we het leuk om creatief bezig te zijn en gaan we een uitdaging nooit uit de weg!

Van veel moeders om ons heen horen we dat het altijd een zoektocht is om een leuke traktatie voor hun kind te maken of wat neer te moeten zetten op een (kinder)feestje. Je wilt toch altijd wel creatief zijn, niet? Door de leuke reacties op de traktaties die we zelf maakten, ontstond het idee om samen een webshop te beginnen. De naam voor onze webshop was dan ook niet moeilijk!

Per 1 december 2016 is “Twinnies Traktatie & Cadeaushop” een feit en zijn we gestart met onze webshop. Voor iedere gelegenheid is wel iets te verzinnen, dat werken we uit en plaatsen we in de webshop. Kwaliteit en service vinden wij een belangrijk punt, welke u zeker bij ons terug kunt zien. 

We hopen vele mensen blij te maken met een schitterende traktatie voor een speciaal moment!

Sandy Bertens-van der Drift & Nikki Figee-van der Drift

%d bloggers liken dit: