Over ons

Wij zijn Sandy & Nikki en al ruim 36 jaar ‘Twinnies’. Een eeneiige tweeling welteverstaan. Zoals je zult verwachten zijn we nooit heel erg ver van elkaar en kennen we elkaar door en door.
Beiden hebben we twee dochters en weten we maar al te goed wat een zoektocht het is om een leuke traktatie voor je kind te maken, of wat neer te moeten zetten op een (kinder)feestje. Je wilt toch altijd wel origineel zijn, niet? Door de leuke reacties op de traktaties die we voor onze dochters maakten, ontstond het idee om samen een webshop hierin te beginnen.

Per 1 december 2016 is “Twinnies Traktaties” een feit en zijn we begonnen met het maken van allerlei traktaties en snoepcadeaus. Het leukste vinden we onze klanten te kunnen verrassen met nieuwe ideeën. Regelmatig zul je dan ook nieuwe producten zien in de webshop.
Een uitdaging gaan we nooit uit de weg, en dat is ook terug te zien in onze producten. Geen thema is ons te gek, en als we er niet mee bekend zijn dan máken we ons er bekend mee.
Ons motto is dan ook: als we iets doen, doen we het goed. Dan geven we alles en gaan we voor goud. En dat mag je dan ook van ons verwachten.

De glimlach op het gezicht van de kinderen van onze klanten, dát is goud voor ons en geeft ons enorm veel energie. Er gaat niets boven dat blije snoetje dat vol trots een verjaardag viert.
Kwaliteit en service vinden wij een heel belangrijk punt, voor iedere portemonnee. We weten wat het is om als ouder alle ballen hoog te moeten houden en ook nog eens (vaak last minute) een traktatie te moeten regelen. Vanuit die ervaring bekijken we altijd hoe we jou als klant het beste kunnen helpen. We nemen die zorg met liefde en plezier uit handen, zodat jij er niet meer aan hoeft te denken en een mooie traktatie geregeld is met een paar klikken.

Volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste nieuwtjes. We vinden het leuk om van je te horen!

We hopen vele mensen blij te maken met een schitterende traktatie voor een speciaal moment!

Nikki & Sandy