Algemene voorwaarden

1. Producten

1.1 Bestellen
Producten dienen ten alle tijde via de webshop, www.twinnies-traktaties.nl, besteld te worden. “Twinnies Traktaties” streeft er naar om de producten zo precies mogelijk te beschrijven en af te beelden in de webshop.
Indien onze producten (door omstandigheden) niet overeenkomen met de foto in de webshop, zal er ten alle tijde hierover communicatie tussen U en “Twinnies Traktaties” plaatsvinden. Gezamenlijk zullen we een passende oplossing overeenkomen.
U dient zelf te beoordelen of een product geschikt is voor een bepaalde leeftijd.

“Twinnies Traktaties” is niet aansprakelijk voor tekstuele fouten in naam en/of leeftijd en/of foutieve afbeeldingen als gevolg van verkeerd verstrekte gegevens via ons bestelsysteem.

1.2 Niet voorradig
Wanneer een product niet voorradig is en/of uitverkocht, zal “Twinnies Traktaties” U daarover informeren. Gezamenlijk zullen we een passende oplossing overeenkomen, hetzij een ander product uitzoeken voor hetzelfde bedrag, of middels bijbetaling of restitueren van het bedrag van het desbetreffende product.

1.3 Prijzen
De prijzen in de webshop www.twinnies-traktaties.nl zijn in euro’s, per stuk inclusief btw en exclusief de verzendkosten per bestelling.

1.4 Betalen
U dient vooraf uw bestelling te voldoen middels IDEAL. Ons betalingssysteem verloopt via Mollie Payments.
Wanneer het bedrag van uw bestelling door Mollie Payments ontvangen is, wordt uw bestelling definitief.

Indien de betaling van uw bestelling niet juist is afgerond, zullen wij uw bestelling niet in behandeling nemen.

2. Levering

2.1 Duur
Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling binnen minimaal 7 dagen gereed gemaakt om af te halen.
Indien uw bestelling verzonden moet worden, zal “Twinnies Traktaties” de bestelling uiterlijk 2 dagen voor de door U aangegeven leverdatum ter verzending bij PostNL aanbieden. “Twinnies Traktaties” streeft ernaar om te leveren op de door U genoemde ophaaldatum in uw bestelling. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan zal “Twinnies Traktaties” ten allen tijden contact met U opnemen.
Indien de levertijd langer betreft dan het bovengenoemde aantal dagen, zal er ten aller tijde hierover communicatie tussen U en “Twinnies Traktaties” plaatsvinden.
Vakantieperiodes worden ten aller tijden in onze webshop en op onze Social Media pagina’s weergegeven.
Indien U een spoedbestelling heeft, dient U dat ten aller tijde telefonisch met ons te overleggen, alvorens het plaatsen van de bestelling. Indien U de bestelling plaatst, zonder overleg is “Twinnies Traktaties” niet verantwoordelijk voor het niet op tijd leveren van uw bestelling.

2.2 Ophalen van uw bestelling
Standaard werkt “Twinnies Traktaties” met een ophaalservice. Ons adres is: Torenstraat 4, 5251 AH Vlijmen.
U kunt uw bestelling iedere avond, 7 dagen in de week, tussen 19.00-20.30 uur ophalen, zoals vermeld in onze webshop en in de bestelbevestiging. Indien U niet in de mogelijkheid bent om in dit tijdsbestek de bestelling af te halen, dient U ten allen tijden contact op te nemen met “Twinnies Traktaties” voor een nieuwe ophaalafspraak.

Indien U door omstandigheden uw ophaalafspraak niet kunt nakomen op de afgesproken dag en tijd, dient U ten alle tijden “Twinnies Traktaties” tijdig op de hoogte te brengen hiervan. “Twinnies Traktaties” is niet aansprakelijk voor de gevolgen voor de versheid van uw bestelling indien U uw afspraak niet na kunt komen. In verband met de gemaakte kosten, kan “Twinnies Traktaties” in bovenstaande situatie uw betaling niet restitueren.

“Twinnies Traktaties” heeft ten allen tijden het recht om door omstandigheden de ophaaldatum te wijzigen. “Twinnies Traktaties” zal dit ten alle tijden tijdig naar U toe communiceren.

2.3 Verzending van uw bestelling
Levering geschiedt middels PostNL. U ontvangt van ons een track and trace code van uw pakket op de dag dat uw pakket door “Twinnies Traktaties” ter verzending wordt aangeboden bij PostNL, zodat U uw bestelling kunt volgen. PostNL draagt de zorg voor het juist afleveren van uw pakket. “Twinnies Traktaties” kan niet aansprakelijk/verantwoordelijk worden gesteld voor fouten, beschadigingen of vertragingen van uw bestelling door PostNL. “Twinnies Traktaties” is niet aansprakelijk voor zendingen die verloren zijn gegaan als gevolg van verkeerd verstrekte adresgegevens via ons bestelsysteem. Versturen geschiedt dan ook op eigen risico.

Indien uw bestelling niet geleverd is of U heeft PostNL gemist, dient U zelf contact met PostNL op te nemen via www.postnl.nl.

2.4 Bezorgkosten
Bij verzending binnen Nederland vraagt “Twinnies Traktaties” U een verzendbijdrage van €8,95 per pakket verzending en €5,95 per enveloppe verzending. De verzendkosten zijn inclusief verzendmaterialen vanuit “Twinnies Traktaties” en de tarieven van PostNL. De hier genoemde verzendkosten zijn onder voorbehoud van prijsstijgingen bij PostNL.

2.5 Aansprakelijkheid
“Twinnies Traktaties” is niet aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de klant, aan de zaken van de klant, aan derden of aan zaken van derden. Ook is “Twinnies Traktaties” niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden producten (zie 2.3 Verzending van uw bestelling).

2.6 Bevestiging van uw bestelling
Wanneer U het bestelproces in de webshop op de juiste manier heeft doorlopen, ontvangt U dezelfde dag een automatisch gegenereerde e-mail met de bestelbevestiging en uw bestelgegevens.

Controleer de bevestiging van uw bestelling direct na ontvangst. Mocht er iets niet naar wens zijn, dient U “Twinnies Traktaties” zo spoedig mogelijk hierover te informeren. Gezamenlijk zullen we een passende oplossing overeenkomen.

Indien U deze e-mail niet ontvangen heeft, neem dan ten alle tijden contact met “Twinnies Traktaties” op. Wij zullen proberen om het probleem te achterhalen en op te lossen.

3. Annuleringsbeleid

3.1 Annulering van uw bestelling
Bij overmacht kan de bestelling door “Twinnies Traktaties” worden geannuleerd. Onder overmacht wordt verstaan: onvoorziene omstandigheden, waar “Twinnies Traktaties” geen grip op heeft, zoals: ziekte, familieomstandigheden, bedrijfsstoring, transportmoeilijkheden bij PostNL, stakingen en wanprestatie van onze leveranciers.
Indien er sprake is van overmacht, zal “Twinnies Traktaties” U daarover informeren. Gezamenlijk zullen we een passende oplossing overeenkomen.

Indien U uw bestelling wilt annuleren, kunt u gebruik maken van het wettelijk bepaalde heroepingsrecht. U dient uw bestelling minimaal 3 dagen voorafgaand aan de overeengekomen leverdatum te annuleren door een e-mail te versturen naar info@twinnies-traktaties.nl, o.v.v. het ordernummer en reden van annulering.
Als uw annulering aan de voorwaarden voldoet, zal “Twinnies Traktaties” binnen 14 dagen het betaalde bedrag in zijn geheel restitueren.
Als uw annulering niet aan de voorwaarden voldoet, zal “Twinnies Traktaties” de reeds gemaakte kosten in rekening moeten brengen en uw betaling niet restitueren.

“Twinnies Traktaties” streeft ernaar om, indien mogelijk, gezamenlijk een passende oplossing overeen te komen.

3.2 Ruilen en retourneren van uw bestelling
Het kan natuurlijk altijd dat een product niet naar wens is. In verband met de hygiëneregels neemt “Twinnies Traktaties” de gemaakte bestelling niet retour.
Indien U ontevreden bent over deze producten, dient U contact met “Twinnies Traktaties” op te nemen. Gezamenlijk zullen we een passende oplossing overeenkomen.

4. Privacy

“Twinnies Traktaties” zal alle persoonsgegevens/foto’s vertrouwelijk behandelen en nooit beschikbaar stellen aan derden, tenzij anders overeengekomen met u. Persoonsgegevens/foto’s worden door “Twinnies Traktaties” alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling en het zenden van eigen email en/of post.

Indien U toestemming geeft om uw toegezonden foto’s op Social Media te delen, zal dit in overeenstemming met U gebeuren. Hierin vraagt “Twinnies Traktaties” altijd schriftelijk toestemming aan u.

Het is mogelijk om een account aan te maken voor de webshop www.twinnies-traktaties.nl. Binnen de beveiligde omgeving kunt U uw bestellingen bekijken, verzend- en factuuradressen beheren en het wachtwoord en de account details bewerken.
Alle persoonlijke gegevens binnen dit account zijn strikt vertrouwelijk en zullen nooit beschikbaar gesteld worden aan derden, tenzij anders overeengekomen met u.


“Twinnies Traktaties” behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te vullen.