Algemene voorwaarden

Levering

Duur
Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling binnen minimaal 7 dagen gereed gemaakt om af te halen.
Indien uw bestelling verzonden moet worden, duurt de levering 2 werkdagen langer dan het bovengenoemd aantal dagen. “Twinnies Traktaties” streeft ernaar om te leveren op de door U genoemde ophaaldatum in uw bestelling. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan zal “Twinnies Traktaties” ten allen tijden contact met u opnemen.
Indien de levertijd langer betreft dan het bovengenoemd aantal dagen, zal er ten aller tijde hierover communicatie tussen u en “Twinnies Traktaties” plaatsvinden.
Vakantieperiodes worden ten aller tijden in onze webshop en op onze social media pagina’s weergegeven.
Indien u een spoedbestelling heeft, dient u dat ten aller tijde telefonisch met ons te overleggen, alvorens deze bestelling geplaatst wordt.


Verzendmethode

Levering geschiedt middels PostNL. U ontvangt van ons een track and trace code van uw pakket op de dag dat uw pakket verzonden is, zodat u via www.tracktrace.nl uw bestelling kunt volgen. PostNL draagt de zorg voor het juist afleveren van uw pakket. “Twinnies Traktaties” kan niet aansprakelijk/verantwoordelijk worden gesteld voor fouten of vertragingen van PostNL. “Twinnies Traktaties” is niet aansprakelijk voor zendingen die verloren zijn gegaan als gevolg van verkeerd verstrekte adresgegevens via ons bestelsysteem. Versturen geschiedt dan ook op eigen risico.

Indien uw bestelling niet is geleverd of u heeft PostNL gemist, dient u zelf contact met PostNL op te nemen via www.postnl.nl.


Bezorgkosten
Bij verzending binnen Nederland vraagt “Twinnies Traktaties” u een verzendbijdrage van €8,95 per pakket verzending, en €5,95 per enveloppe verzending. 
Tarieven zijn onder voorbehoud.


Ophalen

Standaard werkt “Twinnies Traktaties” met een ophaalservice. Ons adres is: Torenstraat 4, 5251 AH Vlijmen.
Uw bestelling ophalen kan iedere avond, 7 dagen in de week, tussen 19.00-20.30 uur, zoals vermeld in onze webshop en in de bestelbevestiging. Indien u niet in de mogelijkheid bent om in dit tijdsbestek de bestelling af te halen, dient u ten allen tijden contact op te nemen met “Twinnies Traktaties” voor een nieuwe ophaalafspraak.

Indien u door omstandigheden uw ophaalafspraak niet kunt nakomen op de afgesproken dag en tijd, dient u “Twinnies Traktaties” op de hoogte te brengen hiervan. “Twinnies Traktaties” is niet aansprakelijk voor de gevolgen voor de versheid van uw bestelling indien u uw afspraak niet na kunt komen en zal dit ten aller tijden kenbaar maken. In verband met de gemaakte kosten, kan “Twinnies Traktaties” u in bovenstaande situatie geen geld teruggeven.

“Twinnies Traktaties” heeft ten allen tijden het recht door omstandigheden de ophaaldatum te wijzigen. “Twinnies Traktaties” zal dit altijd voorafgaand naar u toe communiceren.


Aansprakelijkheid
“Twinnies Traktaties” is niet aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de afnemer, aan de zaken van de afnemer, aan derden of aan zaken van derden. Ook is “Twinnies Traktaties” niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden producten.

Producten

Bestellen
Producten dienen ten aller tijde via onze webshop, www.twinnies-traktaties.nl, besteld te worden. “Twinnies Traktaties” streeft er naar om de producten zo precies mogelijk te beschrijven en af te beelden in de webshop.
Indien onze producten (door omstandigheden) niet overeenkomen met de foto in de webshop, zal er ten aller tijde hierover communicatie tussen u en “Twinnies Traktaties” plaatsvinden. Gezamenlijk zullen we een passende oplossing overeenkomen.
De producten worden zo precies mogelijk beschreven en afgebeeld op de webshop. U dient zelf te beoordelen of een product geschikt is voor een bepaalde leeftijd.


Niet voorradig
Wanneer een product niet voorradig is en/of uitverkocht, zal “Twinnies Traktaties” u daarover informeren. Gezamenlijk zullen we een passende oplossing overeenkomen, hetzij een ander product uitzoeken van hetzelfde bedrag, of middels bijbetaling, hetzij het terugstorten van het bedrag van desbetreffende product.


Overmacht
Bij overmacht van kan de bestelling door “Twinnies Traktaties” worden geannuleerd. Onder overmacht wordt verstaan: onvoorziene omstandigheden, waar “Twinnies Traktaties” geen grip op heeft, zoals: ziekte, familieomstandigheden, bedrijfsstoring, transportmoeilijkheden bij PostNL, stakingen en wanprestatie van onze leveranciers.

Indien er sprake is van overmacht, zal “Twinnies Traktaties” u daarover informeren. Gezamenlijk zullen we een passende oplossing overeenkomen.


Prijzen
De prijzen in onze webshop www.twinnies-traktaties.nl zijn in euro’s, per stuk inclusief btw en exclusief de verzendkosten per bestelling.


Betalen
U dient vooraf uw bestelling te voldoen middels IDEAL. Ons betalingssysteem verloopt via Mollie Payments. Deze bank is gespecialiseerd in betalingssystemen voor webwinkels.
Wanneer het bedrag van uw bestelling ontvangen is, wordt uw bestelling in orde gemaakt.


Bevestiging
Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u binnen 5 minuten een automatische email met de factuur en de bestelgegevens. Indien u deze email niet ontvangen heeft, neem dan contact met “Twinnies Traktaties” op. Wij zullen proberen om het probleem te achterhalen en op te lossen.


Garantie
Controleer uw bestelling direct na ontvangst. Mocht er iets niet naar wens zijn, dient u “Twinnies Traktaties” zo spoedig mogelijk telefonisch hierover te informeren. Gezamenlijk zullen we een passende oplossing overeenkomen.

Ruilen en retourneren

Het kan natuurlijk altijd dat een product niet naar wens is. In verband met de hygiëneregels neemt “Twinnies Traktaties” snoep en andere persoonlijk gemaakte traktaties niet retour. Indien u ontevreden bent over deze producten, dient u contact met “Twinnies Traktaties” op te nemen. Gezamenlijk zullen we een passende oplossing overeenkomen.

Privacy

“Twinnies Traktaties” zal alle persoonsgegevens/foto’s vertrouwelijk behandelen en nooit beschikbaar stellen aan derden, tenzij anders overeengekomen met u. Persoonsgegevens/foto’s worden door “Twinnies Traktaties” alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling en het zenden van eigen email en/of post. Wanneer u toestemming geeft om uw foto’s op social media te delen zal dit in overeenstemming met u gebeuren. Hierin vraagt “Twinnies Traktaties” altijd schriftelijk toestemming aan u.

Kopen op afstand

De Overheid heeft ter bescherming van de klant een nieuwe wet in het leven geroepen waardoor u binnen 7 dagen producten kunt retourneren, wanneer u niet tevreden bent over een bepaald product. Uw bedenktijd gaat in als u het product ontvangt.

U dient wel, alvorens u het product aan ons retourneert, “Twinnies Traktaties” telefonisch en per email op de hoogte te brengen. Kosten van goederen die zonder overleg worden geretourneerd, worden niet voor onze rekening genomen.

“Twinnies Traktaties” behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te vullen.